Matcha Chocolate Dipped Strawberries
Voorbereiding: 5-10 minuten, Koelperiode: 1-2 uur.
Wat heb je nodig?
300 gram aardbeien⠀
100 gram witte chocolade
½ theelepel Oolaboo Matcha ceremonial tea powder
Matcha strawberries
Stap 1: Smelt de witte chocolade au bain-marie tot deze helemaal vloeibaar is. Blijf roeren zodat de chocolade niet verbrand. ⠀
Stap 2: Zet het op een laag vuurtje. ⠀
Stap 3: Voeg de Oolaboo Matcha ceremonial tea poeder toe in een aparte kom en voeg een klein beetje water toe. Mix tot er geen fijne stukjes poeder meer te zien zijn. ⠀
Stap 4: Meng het Matcha mengsel met de gesmolten chocolade. ⠀
Stap 5: Gebruik het hoedje van de aardbei om deze mooi in de chocolade te kunnen doppen. Draai de aardbei tot deze helemaal in chocolade bedekt is. ⠀
Stap 6: Strooi wat Matcha poeder overheen de aardbei om deze die extra finishing touch te geven.⠀
Stap 7: Laat de aardbeien daarna twee uur koelen en klaar is kees!